OM FÖRETAGET

Kognitiva

Samtal

Sverige

Keepyoung

Om Keepyoung hår- & hudprodukter


Omtanke om hela människan och miljö är grundfilosofin.


Keepyoung hår- & hudprodukter är den del av verksamheten i Kognitiva Samtal Sverige. Äntligen har pusselbitarna fallit på plats, KBT hjälper människor att ta hand om den inre balansen för ett ökat välbefinnande och hår- & hudprodukterna är en möjlighet att stärka hår och hud. Det vi tar på huden och i håret tas upp i kroppen, därför är det viktigt att vara noga med innehållet i produkterna. Vi fungerar som en helhet, allt hänger ihop, nu kan jag bidra med omtanke om hela människan.


Ibland tar det lång tid i livet innan vi hittar rätt. Intresset för natur, örter och alternatvmedicin har följt mig hela livet. När Ekofrisören Ingalill i Hässleholm skulle gå i pension fick jag möjlighet att lära mig där. Produkterna har utvecklats och använts av Ingalill  i sin salong i ca 18 år, efter att hon blev svårt allergisk mot kemikalierna i de hårprodukter hon använt tidigare.


Innehar F-skattsedel


Keepyoung hår- & hudprodukter är en del av verksamheten i Kognitiva Samtal Sverige som erbjuder kognitiv samtalsterapi


Vid problem med till exempel oro, ångest, fobier, relationsproblem eller andra    bekymmer, som påverkar dig mycket i din vardag kan kognitiv samtalsterapi vara en lösning.


Läs mer om detta på www.kognitivasamtalsverige.se

Copyright  ©  All Rights Reserved